U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8900 Ieper

Omschrijving

Groen en energieneutraal wonen in Ieper

Frezenberg wordt een uniek woonpark in Ieper. Met 32 energieneutrale en duurzame parkwoningen, gelegen in een privé groenomgeving, creëren we een oase van rust en gezelligheid.

Het nieuwbouwproject bevindt zich op 2,5 km van het centrum van Ieper, omgeven door de Reinaertstraat en de Frezenbergstraat. De nabijheid van de A19 en de aanwezigheid van openbaar vervoer zorgt voor een vlotte verbinding met andere steden.

De parkwoningen zijn een totaal nieuw woonconcept, met oog voor ecologie en duurzaamheid, voor privacy en comfort. Er worden 32 parkwoningen, verdeeld over 2 bouwvolumes, gebouwd. De woonoppervlakte per parkwoning varieert van 93 m² tot 132 m². De parkwoningen genieten een optimale oriëntatie in functie van bezonning en privacy.

Op het gelijkvloers vind je parkwoningen met 2 of 3 ruime slaapkamers, een eigen inpandige carport én een tuin met terras en een tuinberging. De private tuinen van de gelijkvloerse woningen sluiten aan op een kruiwagenpad dat toegang geeft tot het openbaar groen.
Op de verdieping komen er parkwoningen met 2 of 3 slaapkamers en een zeer ruim terras met een buitenberging. Er zijn telkens carports voorzien.

Voor de verwarming en koeling van de woningen wordt maximaal ingezet op het gebruik van hernieuwbare energiebronnen. We kunnen spreken van energieneutrale woningen, met vrijstelling van onroerende voorheffing gedurende 5 jaar.


Niet gevonden wat je zocht?

Schrijf je vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu Estatement